Blocken vägrar samarbete med SD – ere demokrati det?

Home/Farsan, politik/Blocken vägrar samarbete med SD – ere demokrati det?


Sitter o klurar på något lite spännande. Båda de stora blocken har ganska uttalat sagt att man kommer att vägra samarbeta med SD i några frågor ifall det är så att dom faktiskt kommer med
. Är det demokrati ?

Vilken åsikt man vill

Jag är av den skolan att jag tycker nog att alla har rätt o tycka och tro vad dom

vill. Vill man tro att Jesus gick på vatten går det ypperligt, vill man tro på allah har jag inga synpunkter på det, tror man att Mona Sahlin är räddningen ifrån det dystra Sverige som några upplever, eller om man vill fortsätta den surfa på den nuvarande Blåa vågen. Oavsett vilket har man rätt att tycka o tro det man vill. Hur osmakligt man än finner någon annans åsikter, e lixom lite det som demokrati är. Iallafall för mig.

Inget Samarbete

Jag tycker inte att den rödgröna smeten, eller blåa vågen direkt går ut med flaggan i topp när man öppet säger att man tänker vägra jobba med ett parti som kanske blir FOLKLIGT INVALDA. Vad skickar det för jävla signal. Om nu folk har röstat in SD, så är det juh oavsett om det är missnöjesröster, eller riktiga röster , lika fullt folk som röstat på dom. Hur fan kan man då påstå att dom tänker inte vi jobba med.

Politik över gränserna

Nog fan måste dom samarbeta, annars kommer det juh inte bli något vettigt gjort, och den respektlöshet jag känner att dom 2 stora blocken utsöndrar när de öppet ignorerar den demokrati dom själva anser sig kämpa för. Ett jämställt land, där alla har rätt att tycka och tänka som dom vill, för yttrandefriheten är väl inte en sakfråga i denna säsong av valet?

Har du några tankar kring detta , vänligen opponera dig mha kommentarfältet nedan

By |september 16th, 2010|Farsan, politik|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment