Dom ska ha prygel på Plantagen !

Home/Farsan, Höjdar Story/Dom ska ha prygel på Plantagen !

Gräsmatta och vansinne

Mjaha, så fick man ett sånt där CP-Ryck igen. Gräsmattan på baksidan kräver mer kärlek än ett litet barn. Så nu har man spenderat 1,5 timme på plantagen ute i Hässelby. Alltså den jävla butiken, killen eller tokan som inrett den butiken ska ha en omgång prygel och sedan försättas i stupstock på stortorget för allmän bespottning.

CP-KUNDvagnar

Ni vet hur dom där jättevagnarna ser ut som man har på bygg/trädgårdsvaruhusen, dom som lixom bar har ett galler längst ner, för det är smidigt när man köper jordsäckar och så där. Man lyckas juh ALLTID få den vagnjävelen, som har ETT funkis hjul och de övriga 3 är miserabla. Nåväl, efter att ha bytt vagn några gånger, så hittar jag en jag tycker funkar bra, och som jag inte kommer kasta in i ett skyltfönster i frustration, och börjar ta mig mot entren.

Geniet med DAMP designar entre´r

Här har man tänkt till, jodu. Ingång och Utgång är i samma dörr, som rymmer gissa hur många vagnar i bredd. Japp du gissa rätt 1 vagn. Vilket gör att det ser ut som E4an en fredageftermiddag när man ska in… En får gå, medans en annan väntar, och trång o jävligt o så URBOTA PUNCHIGT UPPLAGT så jag får magsår. Och det är inte ett spår bättre väl INNE i affären.

Prygel & Buntband

Näej, ge mig innovatören till deras unikt usla planlösning,  ett mörkt rum, och buntband, så skall jag försöka övertala denne person till att göra om det. För dit åker jag INTE ! igen.

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment