Feta män får ingen partner, men feta kvinnor får mer sex wtf?

Home/Farsan, Höjdar Story/Feta män får ingen partner, men feta kvinnor får mer sex wtf?


Feta kvinnor får mer sex

Läser med bestörning något som troligtvis är jävligt uppenbart för alla. Feta människor har svårare för att hitta en partner än icke-feta. WOOhhhaaa, va, näej, stämmer det, denna världsomvälvande nyhet dunkar DN.se. I sökandet efter en illustration till det här inlägget ( älskar googles bildsök ), fick jag träff på en i mina ögon rätt äcklig bild med en rätt märklig rubrik på Nyheter24.se. Rubriken löd  ” FETA KVINNOR FÅR MER SEX ”. Med vem? Dom feta männen är juh ensamma. Visst det finns vissa sexuella preferenser hos olika individer där några gillar riktigt överviktiga människor, eller amputerade, eller tandlösa eller whatever.. men det var så kul att man hitta dessa 2 artiklar via ett simpelt google sök.

Omgivningen får lida

Jag är övertygad om att feta / överviktiga människor har det värre i andras ögon än vad dom kanske har det själva i många fall. Jag tror att omgivningen lider mer många gånger än vad den enskilde överviktaren själv gör. Det är klart att det är ett ytterst fåtal som väljer att vara stora som finlandsfärjor, och tvingas att klä sig i gardiner för att det är det ända som når runt deras enorma hyddor. Men dom finns, det är jag säker på.

Sen undrar jag vartt gränserna mellan småfet/lönnfet/fet/överviktig/kolossal går. Vad tycker du?

Källa: dn.se nyheter24.se


About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment