Fiholhoben Rybak e Rökt

Home/Farsan, Höjdar Story, Nöjje/Fiholhoben Rybak e Rökt

Kall som ett lik

Om någon mot förmodan

skulle minnas det jag skrev för ett halvår sen om denne lille vitryss, som hävdade att han då skulle se till att sveriges samlade musikrecensenter (heter det så?) inte skulle få recensera en skiva till för det skulle han minsann se till. Vad hände sen. Jag hävdade med all riktigthet redan då, att denna förstnämnda fiolhobitt skulle vara ISKALL om ett halvår.

Inte ens en spotlight får han att lysa

Så sitter man på planet ifrån Arlanda mot metropolen London för vidare transport till den lite mindre metropolen Winchester och har sänkt en kall spendrups för 69:- på planet, slår upp expressen, hamnar på nöjjes-sidorna. DÖM OM MIN FÖRVÅNING det lilla kräket är i rampljuset igen. Men i sämsta möjliga dager. ”insert mad scientest skratt, MUhhhahhaahaa”.

Orättvist betyg i expressen

Det går att läsa i den krönikan som min tidigare idol Ander Nunstedt skriver att hans spelning på cirkus får 1 geting. Jag kan tycka att EN geting är 2 getingar för mycket. Ryback skall ha 2 aftonblads minus, och MINST 3 stycken getingar som drunknar i en flaska t-sprit som en lite överförfriskad 50taggare sätter eld på. Det är mitt betyg. Högst vetenskapligt, uträknat och framtaget.

Hobitter på cirkus?

Precis som Nunstedt skriver är hans tid över. IGEN. Rybak ropar från Circus scenen att han älskar Sverige & Stockholm, mottagandet är att någon jävligt översminkad 12 åringer ropar tillbaka. Resten av salongen är tyst som den gråklädda biblotikarien på KTH’s låneavdelning för kärnfysikshandböcker.

Hoppas det e slut nu!

Man får hoppas att denne lille nidning till pojkvasker tar sitt förnuft till fånga, pluggar klart och börjar jobba på McDonald’s i den lilla håla i Norge han kommer ifrån. För på Scen så är det tydligt att en refräng gör inte en karriär. Om det inte kommer fler refreänger som är lika bra. Det gör det inte. Den här lirarn hade flax med en låt, men One Hit Wonders finns det gott om. Han är inte först, inte sist, inte sämst, men dom andra före honom har i alla fall insett att det inte e någon idé att fortsätta.

Precis som en fluga som landat på min vindruta i 130blås hoppas jag att han inser att SLUTET e nära och att det är dags att gå o kvarta.

Över & Ut

Farsan

By |oktober 23rd, 2009|Farsan, Höjdar Story, Nöjje|1 Comment

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

One Comment

  1. whiking 23 november 2009 at 12:10 - Reply

    Testar o fylla i nått nu när vi testar DISQus istället för det inbyggda

Leave A Comment