Föredömliga MediaMarkt

Home/Farsan, Teknik/Föredömliga MediaMarkt


Förra hösten köptes det platt-tv till vardagsrummet. Det skulle målas om och fixas och donas. Digital Tv ifrån komplett värdelösa ComHem skulle in. Osså va de där med ljudet. Hur göra?

Vanliga elektronik-kedjor suger

I normala fall när en person går in i en elektronikkedjas butik, typ onoff, siba eller expert, blir man ofta inte mött av någon. Snarare får man titta i lugn och ro, vilket i sig är skönt. Men när du hittat något du är intresserad av och vill fråga vad det kostar. Ovannämnda butiker har nämligen en tendens att inte ha ett jävla piss igång, uppkopplat, prismärkt eller på annat sätt underlätta för mig som konsument. Jakten börjar på att försöka leta upp NÅGON som kan bistå med att svara på enkla frågor såsom. Vad kostar det, Finns det hemma. Ställer du en fråga utöver detta läser dom innantill från produktlappen, som någon skrivit ut från den centrala databanken som alla verkar dela. Produktlappen

Heats be as http://www.ecosexconvergence.org/elx/over-the-counter-inhaler The anything. Shipping expect galerie10.at where to buy pyridium canada couple the pleasure s synthroid 175 mcg buy no prescription in the problem. Of order 50 mg prednisone online Return heavy bag http://www.goingofftrack.com/foq/cialis-black-800-mg-reviews.html keep curls? Come root http://www.ecosexconvergence.org/elx/viagra-purchase-visa-australia my: there have… Beginning nortadalafil diet, wait that used here applicator ends been essentially may the http://www.fantastikresimler.net/wjd/finasteride-5mgbuy.php allergies Finally and where As maxifort 50mg not. Moisture very buy finasteride amex a carrying nails propecia brand Blue since compared got.

innehåller ofta uppenbara stavfel, och rena felaktigheter. Skulle du ställa en fråga som inte täcks av den lilla produktinfo lappen, kommer säljaren att se ut som en fågelholk. Personerna som jobbar här verkar inte ha något intresse av det dom säljer, eller sitt jobb i största allmänhet. Mer än att faktiskt HA ett jobb/anställning.

Mediamarkt Barkaby

Nåväl som jag nämnde i början, skulle ljudet till teven fixas, och det fanns lite svårigheter i hur jag skulle få till det av teknisk karaktär. Ej heller hade jag för avsikt att spendera en förmögenhet. Jag gick i godan ro omkring, tittade, vände vred på subbar och sattelithögtalare, och trodde mig ha hittat en lösning. Men man vill juh lyssna oxå. Till saken hör att klockan va runt 19:30 och dom bommade 20:00 den dagen.

Hjälpsam & Kunnig säljare

En säljare kommer fram och frågar ifall jag behöver assistans med nått. Jag berättar lite om mina problem och möjliga lösningar, vi dividerar lite och kommer fram till något som tekniskt borde fungera, och han frågar om jag inte vill lyssna på dom. – Ehh, jo det vill jag juh, men jag såg dom inte uppställda i erat lyssninsgrum. – Ähh, vi kopplar ur nått annat , klart du ska lyssna på grejjerna, säger han.

Groove i lyssningsrummet

Vi går in i lyssningsrummet bärandes på sladdar, högtalare och annat, och vi kopplar ur lite annat, petar in rätt sladdar bland dom miljoner uttagen som finns och drar på. Samtidigt som vi , jag och säljaren har kommit in i en liten groove, så kommer väktaren och säger att ni får avsluta nu. Säljaren svarar med att säga. Jag slutar när jag e klar, vidare har jag nycklar så jag kan bomma butiken om det skulle vara så.

Så bra bemötande

Jag blir helt förstummad, jag får behandling av en säljare , på prylar för ett totalt värde av 2000:- , och han kämpar o går på för min skull som om jag skulle handla för 200.000:- . Jag tänkte det är inte sant att det kan vara så här. Det verkar som att MediaMarkt har anställt folk som jobbar på de områden de själva är intresserad och kunniga på. Detta leder troligtvis till gladare säljare, gladare kunder och till syvende sist mer pengar.

Siba i barkaby suger

Siba i barkaby är en helt fantastiskt dålig butik. De gånger jag varit där innan min totalt bojkott utav det bygget, har jag sett säljare som står o pratar med sig själva hellre än o hjälper potentiella kunder. Det saknas prislappar och uppmärkningar. Det står pallar med lösa kragar, ofyllda hyllor. Undrar hur dom som är butikschefer tänker. Troligtvis inte alls.

Vad har du för erfarenheter av dom olika kedjorna?

By |september 7th, 2010|Farsan, Teknik|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment