Förpacknings Fuckup

Home/Farsan/Förpacknings Fuckup

IDIOT FÖRPACKNINGAR

Är det inte helt otroligt. Det finns folk som flyger till månen. Vi människor skapar mobiltelefoner med mer sås i än vad det är i en vanlig laptop. Vi har bilar som parkerar själva. Man skulle kunna tro att det finns nått jävla bojsänke som skulle kunna jobba på produktutvecklings-sidan utav detta eländiga helvete som kallas förpackningar.

Kolpåsar i alla dess jävla avarter !

Well , så sent som häromnyss skulle familjen dra igång en liten grill-session på baksidan, och återigen förvånas jag över att INGEN I UNIVERSUM än så länge lyckats fundera ut vare där jävla snöret e till för som är i toppen på brikett/kol-påsen.

Jag har aldrig

Jag har mig veteligen ALDRIG lyckats få upp en sån där påsjävel på det sätt som det troligtvis är tänkt. Man börjar lixom att dra i den där lilla sketna löjliga jävla flärpen, man drar tills man får blåser, alternativt ramlar omkull. En så sanslöst jävla dumt konstrurerad öppningsmekanism för en påse. Jag hörde mig för runt kollegor och andra medmänniskor. INGEN har fått upp dessa värdelösa jävla förpackningar.

Förklara

Jag förstår att tanken är att man lite lätt ska dra i snörmodulen för att sedan på nått magiskt jävla sätt lixom bara rassla sig igenom. Det fungerar inte. Har aldrig gjort, och kommer troligtvis ALDRIG att göra det heller. Kan ni förklara för mig om ni lyckats och hur i hela guds gröna universum ni lyckats.

By |februari 7th, 2011|Farsan|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment