Hjälp dina aktier Drick mer ÖL

Home/Farsan, Höjdar Story/Hjälp dina aktier Drick mer ÖL

heiniken

Bryggerierna går dålig !

Man kan i dagarna lösa att även Bryggerierna går på knäna. Senast i raden av nyheter om finanskrisen är att Heiniken går dåligt, och gör usla resultat. Hur löser vi detta då? DRICK MER ÖL ! Det finns massa gott att välja på.

Blandannat står heiniken bakom: Heiniken, Edelweiss, Gösser, Kaiser, Puntigamer, Schlossgold,Schwechater,Wieselburger,Zipfer, Amstel, Zagorka, Ariana, för att nämna några. Dessa är tagna ifrån den Europeiska lineupen. Fler och andra finns att återfinna hos heiniken

Amstel ölen finns i en uppsjö olika former, blandannat
Amstel Lager, Amstel Light, Amstel Gold, Amstel Malt, Amstel 1870, Amstel Herfst Bock.

Heiniken tappar 12%

Svd rapporterar om att Heiniken tappat runda slängar 12% i volym i central och östeuropa. Usa har man tappat 16%. Däremot så e det rätt mycket slantar i omlopp. Omsättningen, inklusive förvärv gick upp 24 % till 3,05 miljarder. 3,05 MILJARDER.. många öl blir det.

Ett annat kanske inte helt känt fakta är att James Bond , i samband med lanseringen av ” Quantom of Solace”, spelade in en reklamfilm med bond. Detta har hänt 4a gånger tidigare. Hela artiklen går att läsa hos resume.

Dra ditt strå till stacken!

Så dra ditt strå till stacken, idag är det löning, 20 grader varmt hela helgen. Så byt till sommardäck, drick massa öl, krama din fru och lek med ditt barn. Grilla , ta en öl , Ät maten och ta en öl till. Öl innehåller mycket nyttiga ämnen dessutom blir man glad och mätt.

Ska DU dricka öl i helgen? Med vänner? Själv? Vilken ÖL köper du oftaste när du e på systemet eller krogen, och varför?

Källa: DN Resume SvD Heiniken
By |april 24th, 2009|Farsan, Höjdar Story|4 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

4 Comments

 1. Matte 24 april 2009 at 14:30 - Reply

  Köpte 18 st idag, support avklarad.

 2. Matte 24 april 2009 at 16:30 - Reply

  Köpte 18 st idag, support avklarad.

 3. farsan 24 april 2009 at 17:09 - Reply

  Glädjer mig. Hoppas att fler testar

 4. farsan 24 april 2009 at 19:09 - Reply

  Glädjer mig. Hoppas att fler testar

Leave A Comment