Idioter i lunchrummet

Home/Farsan, Galet, Höjdar Story/Idioter i lunchrummet

Kollegor eller motarbetare?

Blev sporrad efter en skön artikel på aftonbladet som rör kollegor, eller som många andra kallar dom ”motarbetare”.
På aftonbladet pratar man om en artikel om vad man stör sig mest på i kontorslandskapen som finns i vårt avlånga land. Jag kan utan att tveka bygga en sådan lista själv, om du håller med eller inte är upp till dig, och kommentar fältet är öppet för tankar och funderingar!

Fisk är äckligt!

Jag är en av dom som inte gillar fisk. Punkt. Sån e jag. Men även om jag uttalat hatar detta finns det inget som är värre , oavsett om man gillar fisk eller inte när folk har med sig fisk i någon form i lunchlådan. Och sedan använder Microvågsugnen för att värma den. Den doften som uppstår är så inihelvete motbjudande. Det lixom luktar fiskebåt, lantbrukare och gammal strumpor samtidigt. Så ni som envisas med att äta fisk, gör det för fan hemma, och ska ni äta den på jobbet får ni fan äta den kall!

Vidriga ringsignaler!

Personliga ringsignaler på mobilen är okej. Men att prenumerera på JAMBA och lägga in allsköns jävulskap som ringsignal kanske inte passar sig. Det passar framförallt inte när denne ”någon” glassar iväg på ett möte, och glömmer luren på skrivbordet. En mobiljävel som spelar upp ljudet av en komradio ifrån polisen är bara roligt en gång. INTE EN HEL ARBETSDAG !!

Meningslösa mail!

Du vet när du mailar något till din avdelning, eller kanske till och med hela företaget av en eller annan anledning. E de inte jävligt märkligt alltid NÅGON som skall svara tillbaka med något putslustigt. Inte för att det tillför något, utan enbart för att det är nått jävla enzym i deras skeva huvven som gör att dom MÅSTE trycka på reply-knappen och skriva något totalt osammanhängande.

Detta är min top 3 lista, ni är välkomna att fylla på med era om ni har några.

Källa : min arbetsplats

By |december 10th, 2009|Farsan, Galet, Höjdar Story|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment