Julklappar till mig eller sonen eller är det samma sak?

Home/Farsan/Julklappar till mig eller sonen eller är det samma sak?

Ett personlig inlägg

På denna bloggen är det sällan speciellt personliga inlägg. Well jag hoppar gärna på och gör personangrepp och påhopp på andra, men jag skriver sällan om min vardag eller så, eftersom jag tycker det är meningslöst att läsa andras nämligen. Det som följer denna trista ingress är en frågeställning kring julklappar till en 4,5 åring.

Bilbanor, duplo eller lera?

I somras köpte jag flexitrax på blocket till sonen whiking som då var 4a år ganska så jämt. Han tyckte det var förskräckligt trevlig och kul och rätt så festligt att pilla med det.

Han hade dock inte en susnig om hur man satte fast ban-delarna, men o dra igång bilarna fixade han. O de va juh kul.

Nu är det jul, och jag vill juh att han ska ha lite leksaker som ”jag” tycker e kul. Typ Bilbanor. SOM av en helt underbar händelse, skall en grannes kompis, bli sambo, flytta från lathus till kåk med sitt gemensamma nya pök, vilket i sin tur renderat i en del rensning. Såg på fejjan att han ville bli av med en bilbana.

Nu blir det en bilbana

För ynka 100 – bagis, kommer vi få en fullt funkis bilbana, och det blir nog en sådan där liten bonusklapp som kommer utdelas redan i morgon bitti skulle jag tippa på. Så i morgon kommer jag sitta i flanell pyjamas, med en troligtvis helnäck son (han ogillar kläder) på undervåningen och bygga en bilbana bredvid flexitraxxet.

By |december 10th, 2010|Farsan|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment