Kampen mot 3 siffror

Home/Farsan/Kampen mot 3 siffror

Kampen MOT 3 siffror

För som så många andra på nyårsdagen utlovas det, bot, bättring, kramar och kärlek till gud och hans jävla moster. Detta är något som i normala fall håller i sig 2 till 3 veckor. Efter det är det tillbaks till chips-träsket, skämskudden i soffan för något tv-program, och jävligt lojj inställning till tillvaron. Man kan följa träningspass och andra blog inlägg på magklubben.se

Jag trivs bättre här

Man inser att Vassen är ett jävla bra stället att husera på vid badstranden, och badlakan går juh att köpa i en storlek större. Meine Damen und Herren. År 2012 blir inte ett sånt år, år 2012 blir prexis det jevla omvända. Det blir mindr bärsa, vecko handlingar och bra mat. Det blir bira och brännvin, helt klart, men kanske i något mer modesta mängder och månne något längre mellan bläckorna.

Tack Fru och Forma

Att jag jävlar i mig bestämt mig beror naturligtvis till stor del att den som bestämmer

hemma ( Fru Widegren alltså ) pushar och hjälper till på alla möjliga och en del omöjliga sätt. En annan mycket viktig faktor är att jag hittat ett gym jag trivs på ( Forma ). Det finns gruppträningar som inte kräver att man gått 6-år på balettakademin för att hänga med , opretantiöst, och jävligt skönt folk som hänger där.

Kurvan så långt

Nedan ser ni kurvan som den är i skrivande stund. På Lördag stundar NY invägning, och det är med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot den. Utöver den vanliga vägningen är det oxå en ny mätning runt armar / höft / bröst / lår och biceps.

 

ps. Hur går det med ditt nyårslöfte, syns vi på stranden eller i vassen ? .ds

 

By |februari 27th, 2012|Farsan|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment