Kvinnor är som arbete !

Home/Farsan/Kvinnor är som arbete !

Jag lyckades behålla en tanke !

Vaknade i morse klockan 0545, med en liten insikt. Att mitt slöa huvud överhuvudtaget lyckas generera tankar vid en sån okristelig tid är i sig ett litet mirakel. Att jag lyckades hålla samma tanke i huvvet tills jag faktiskt anlände till jobbet är ett till. Så mirakel verkar vara Tisdagens Tema.

Jobba med din relation !

På många sätt påminner kvinnor om arbete. Inte så att dom är jobbiga eller tråkiga, men samma approach man har till jobbet bör många gånger nyttjas mot sitt kvinns. Så nedan kommer några snabba tipps på situationer man ganska direkt kan relatera.

Gör som du blir tillsagd

Detta går att applicera på när chefen ber dig om att ta reda på något och skall leverera inom kort tid, ursäkter som att, jag gör det sen e lixom inte helt kocher eller ok. Ber din fru dig att plocka ur diskmaskinen eller vika tvätten så har du inte uppfyllt dina krav i hennes ögon, och således är frågan om du KAN plocka ur diskmaskinen eller vika tvätten, en fråga som avslutas med ett utropstecken.

Slutsats: Gör som du blir tillsagd, helst innan tillsägelsen/frågan kommer 🙂

Punktlighet

Det finns inget ett fruntimmer hatar så mycket som att vänta. Allrahelst att vänta på dig. Är det ett paket från h&m Rowells dom skall vänta på, är det inga problem. Dom är till och med lite förlåtande när artiklarna restar och säger – jaja, jag fick iallafall den där topen, det var ändå den jag ville ha mest. Men måtte jävulen med hela sin arme’ ta dig ifall du kommer försent till ett möte med din fruga, om det så är med 10 minuter som beror på att kinesiskt ägda SL har valt att inte vara så effektivt som andra kinesiska saker brukar vara.

Det samma gäller ofta på arbetsplatsen, går bra att chefer släntrar in i tid och otid, men kommer du som underordnad
in 2 minuter försent med andan i halsen, så blire raka spåret in i hörnet med dumstrut på.

Slutsats:
Ställ fram din klocka 30 minuter, va ute i god tid och va beredd på att alltid be om ursäkt. Även om du inte gjort något fel.

Jag älskar er

Jag älskar faktiskt mitt jobb, jag har väldigt kul, har underbara medarbetare och har det faktiskt ganska förspännt. Detsamma gäller hemmafronten. Min fru och son är helt underbara, och jag kommer undan med bra mycket mer grejjer än någon annan på hemmaplan. Varför är oklart, men ingen är gladare för det än jag.  Och i den eviga visheten om att internet är globalt så ”Chefen” om du mot förmodan läser det här. Chefen, jag uppskattar dig oxå !

Slutsats: Tala om för folk i din närhet att du älskar dom, uppskattar dom, skrattar MED dom. Och glöm för i helvete inte att ha roligt på vägen.

Har du kanske fler exempel , eller håller du inte med alls. Va inte rädd för at lägga en kommentar.

By |augusti 24th, 2010|Farsan|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment