Malmö Aviation – Suger & Ljuger

Home/Farsan, Höjdar Story/Malmö Aviation – Suger & Ljuger

Malmö Aviation – Förseningar

Malmö Aviation är lika innovativa som SJ och SL när det gäller att ljuga om felorsaker till förseningar.
Tar flygtaxi 0550 för att åka ut  till Bromma Flygplats, för att åka ner till Landvetter med 0700 flighten. Ganska så snart hör man i högtalarna att fligheten är försenad till 0730. Likt McDonalds reklamen tänker jag, ingen big deal, men typiskt. Ett välbekant ljud. Pling Plong. Den nu något inte fullt så hurtiga rösten i högtalar-systemet meddelar att det nya budet att flighten försenad till 0900… WHAAAAAT !!??

Orsak – Verkan – Lögn

Försening Nummer 1

Anledningen till Försening nummer ett angavs som ” Crew Rest ”. Finns tydligen något fackligt eller dylikt som säger att flygpersonal ska ha kvartsrast mellan flygningar, eller nått i den stilen. Det jag undrar är hur den kan falla in på den första möjliga flighten ifrån Bromma? Rast ifrån vad? Trött från julfesten eller kickoffen ?

Försening Nummer 2

Efter att det andra Pling-Plonget dykt upp i högtalarna får vi höra följande. När personalen kom ut till planet som skulle lyfta 0730, ser dom att planet inte kan lyfta. Varför är det ingen som anger, eller vad som är problemet. Jag finner det dock lite intressant att man först har folk som e försovda eller dylikt, och att ingen besiktat eller tittat på planet under tiden.

Vad jag tror
Jag tror att man visste att man hade ett problem med planet, isade vingar, slut på ramlösa i pilotens kyl eller något annat dylikt. Man hade hoppats kunna åtgärda detta till 0730 , och mjölkade på en tramsig anledning ut i högtalarna. Vid 0700, inser man att det inte går att lösa problemet, och då blir det istället ett nyt / annat plan vi får åka med.

Jag är inte helt imponerad av Malmö Aviation på senaste tiden , taskig logistik, usla anledningar och inte speciellt troliga anledningar. Så sluta ljug och säg som det är.

By |januari 13th, 2011|Farsan, Höjdar Story|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment