Snik Iphone – Trådlösmusik från mobilen utan äppelskräp

Home/Farsan, Höjdar Story, Teknik/Snik Iphone – Trådlösmusik från mobilen utan äppelskräp

Parrot Boombox

whiking-parrot-boombox

Packad ARA ?

Näej det är inte en högljudd pappegojja, även om namnet kanske vill dra oss till tanken om en ARA som går på hallucigena droger och skriker rakt ut.

Vad är det för nått?
Det är en Högtalare som med hjälp av tekniken A2DP , som finns i många tekniska prylar, blandannat i många moderna mobiltelefoner, kan spela upp musiken du har på din telefon direkt i högtalaren. Trådlöst. Dockningstation således onödig. Asballt.

Funktion!
Att synka ihop mobilen med enheten är precis lika enkelt som att synka mobilen mot ett headset. Krävs inga dockningsstationer, inga kablar, riktigt härligt faktiskt. Det finns line-in ingång, ifall man kanske vill jacka in sin laptop eller MP3 spelare eller något annat godtyckligt tillbehör.

För vem?
För alla skulle jag vilja påstå. Detta är en kanonenhet att ha i köket/badrummet/relaxrummet för att på absolut enklaste, enklaste sätt faktiskt kunna få trådlösmusik. Kan du sköta din mobiltelefon, kan du spela musik på den. Enklare blir det lixom inte.

Skräpigt ljud?
Absolut inte. Jag var GRYMT förvånad när jag lyssnade på den, och det i ett fullsatt MediaMarkt i barkaby.
Bra djupbas, riktigt okej OUMPFH måste jag säga. Fullgott för att spela tillräckligt högt för att frugan ska gnälla i köket iallfall.

Nackdelar?
Ja nåra iallafall, eller små minus snarare. Jag kunde ifrån min nokia inte justera volymen på enheten. Det finns visserligen volym-knappar direkt på högtalaren, men vittsen med att det är trådlöst ska juh delvis vara att jag kan sköta den vartifrån jag vill. Och det går inte fullt ut. Lite surt, att behöva springa fram till lådan för att höjja/sänka, lite av charmen försvinner. Sen är den
faktiskt inte helt billig. Dryga 2000:- , och för dom slantarna får man faktiskt en rätt rejäl högtalar-samling. Tillexempel från creative, logitech eller någon av dom andra stora märkena. (dock ej trådlösa ).

Slutsats:
Trots dom små minus-tecknen som naggar den i kanten, skulle jag om min högt vördade fru och tillika beslutsorgan i hushållet tillät min investeringsansökan på ovannämnda enhet. För erkänn. Trådlös musik e fan rätt ball.

By |oktober 16th, 2009|Farsan, Höjdar Story, Teknik|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment