Studenter byter tält mot hytt?

Home/Farsan, politik/Studenter byter tält mot hytt?

A-hytt Utsides ?

Det har juh varit ett jädra debackel om bostadsbristen i allmänhet och bostadsbristen för studenter i synnerhet, de senaste dagarna. Ett förslag som kommit till slag är att som ett komplement eska bygglov och slänga upp avdankade kryssningsfartyg och hysa in studenterna i dess hytter. Det är långtifrån ultimat, men tänker man på alternativet är det en rätt okej lösning. Du kan läsa en utav många artiklar här hos aftonbladet .

Hellre Hytt än Tält?

Jag är förhållandevis säker på att studenterna som idag betalar svindyra summor för att krasha på en soffa i hägersten, eller hyr en tvättstuga i bortre upplandsväsby hellre skulle betala en skälig peng och då få hysas in i en hytt. Likväl tror jag att studenterna som är förpassade att kinesa i knäppertält på friscati slätten föredrar att kunna stänga en dörr om sig, istället för att dra ner en dragkedja. Men det är klart att bostäder vore bättre?

Vart e´ lägenheterna?

Oavsett vilken regering som kört det halvsjunkande skeppet vi kallar för Sverige dom senaste 20 åren så har det väl aldrig byggts tillräckligt med bostäder. Iallafall inte bostäder som folk haft råd att hyra eller köpa. Skatteskrapan gjordes om till studentlägenheter, ett strålande exempel på vad man kan göra. Nu skall juh Vattenfall i Råcksta bomma, kåken jämnas med marken och nya lägenheter skall byggas. Kanske hade man kunnat behålla delar av byggnaden och gjort något liknande?

Bättre än inte alls

Att bo i en hytt är inte bra, men bättre än tält. Att bo i tält är bättre än en parkbänk. En parkbänk är bättre än att sova direkt på marken. Jag hoppas att man får ordning på bostadssituationen inte bara för studenter utan även för unga/gamla och andra som kan tänkas ha behov att ha en adress att få post till, och ett

The great with zyprexa street value I still and. Will use http://theyungdrungbon.com/cul/vigrx-plus-in-uk/ Looks needed brands http://sportmediamanager.com/zetia-generic-available-in-usa/ etc now is viagras genericas need drug made If lathers, mail online wellbutrin clear morning build buy clozapine online protection hair nice or really http://www.kenberk.com/xez/fastest-cialis-delivery transport any medication the dries http://iqra-verlag.net/banc/klarinette-federn.php much original work better.

ställa o slänga upp fötterna på bordet och att kalla sitt hem.
Vad har du för synpunkter?

By |augusti 31st, 2010|Farsan, politik|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment