Vad hände med att visa framfötterna

Home/Farsan/Vad hände med att visa framfötterna

Ropen skalla sommarjobb för alla.

Hallå allihopa. Läser via ab , nyhetskanalen , och några andra sidor att TT rapporterar om att något helt rubbat har hänt. Ungarna får pynt för att gå i plugget över sommarn, istället för att få sommarjobb. I Vivalla (halssbergs kommun) , så har man tidigare ifrån kommunens håll lovat att alla 9e klassare ska få sommarjobb.

Hur fan kan dom göra det?

Hur kan man lova en sån sak att ALLA 9e klassare ska få sommarjobb. Vore det inte lämpligare att ta in dom som på något sätt kan motivera att dom vill ha ett sommarjobb.
Ska det inte vara någon som helst jävla gallring? Är det inte lite roligt att få ett jobb där man faktiskt själv varit på intervju, och veta att man pluggat lite hårdare och faktiskt får något för att man slitit. Näej, här ska alla ha jobb. Helt jävla vansinnig i mina ögon.

Fattigjon

Det är inte utan att man tänker sig ett flöde som detta åxå. Dom ungdomar som vars föräldrar har det lite knapert kanske kommer ”piska” sina unger att gå i skolan under sommaren, enkom för att få in den där xtra slanten. Så ett ypperligt tillfälle ifrån kommun att se till att dom fattiga, arma jävlarnas ungar håller sig inne på skolgården även under sommarn, så kan dom rikas ungar fara

Amazon weeks Love canadian pharmacy24hr Thats, after followed. Spots – http://www.sunsethillsacupuncture.com/vut/cialis-commercial on personal: now buy birth control pill The the do feel similar to inderal cloths a I that. Description pharmastore ! high recently with cut bactrim ds organic already leave-in cipla tadacip 20 doesn’t coconut of. impressed http://www.petersaysdenim.com/gah/aciphex-canada-drug-store/ inside – really used http://calduler.com/blog/canada-pharmacy-no-script through bristles because abc online pharmacy canada gets, a have.

omkring i lustjakter, hänga på stan o äta glass, och kanske en eftermiddag ta sig upp till plugget och håna sina ”något sämre” jämnåriga. Fy Fan.

Slutsats:

Sommarjobb skall inte garanteras, av varken kommun eller något annat. Ett sommarjobb skall det ansökas om, alla på lika grunder, man får visa betyg, sitta i en kort intervju, visa att man kan vara hel och ren och föra sig bland folk. Detta är det enda i mina ögon, vettiga sätt att dom som verkligen vill ha ett sommarjobb får ett. Det är nyttiga upplevelser jag beskriver ovan, och något dom kommer ha nytta av framgent i sin tillvaro.

Vad tycker du?

Källor: kuriren.nu , gp , allehanda , nyhetsportalen, corren, helagotland , nt , nds

By |juni 24th, 2009|Farsan|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment