Är det inte dags att sluta dela ut Telefonkatalogen

Home/Galet, Höjdar Story/Är det inte dags att sluta dela ut Telefonkatalogen


Sluta med Telefonkatalogen

Vem i hela världen vill ha hem Telefonkatalogen / Gulasidorna i brevlådan numer? Borde det inte komma någon förfrågan i form av enkät eller dylikt huruvida man vill ha årets upplaga av katalogen eller inte? Inte för att jag på något sätt vill spara träd eller så, men det kräver mer jobb för mig eftersom jag måste gå med den till återvinningen.

Vägen till Återvinningscentralen

Eftersom jag är den lata individen jag är, ligger årets katalog ÄNNU kvar i brevlådan, och bara är i vägen. Varje dag jag hämta in posten överväger jag tanken att faktiskt orka ta med mig pisset in för att sedan gå iväg till mitt lokala ÅVC (som allt som oftast e överfyllt redan), med denna hedenhösa variant av hitta.se / google.

Vissa kanske gillart?

En del kanske uppskattar Telefonkatalogens lövtunna sidor, fulla med annonser, ibland helt malplacerade, men jag har väldigt svårt att tro att nån skulle vilja ha den. Kanske en knippe pensionärer som ännu inte fått interwebs, eller möjligtvis ser för dåligt för att ha en skärm.

Vad tycker du? Skall Telefonkatalogen fortsätta att kosta träd & ork ifrån oss som inte vill ha kataloghelvetet i första hand ?


By |september 22nd, 2010|Galet, Höjdar Story|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment