Crossmongo köper domäner

Home/Galet, Höjdar Story/Crossmongo köper domäner


Nu har det hänt igen !

Slipade telefonförsäljare har ringt upp någon fotograf-tomte och sagt

Någon försöker registrera ditt namn på massa domäner. Men om du anlitar oss kommer du ha rätten att registrera dom 10 år framåt. Du måste slå till för det är bråttom

Låter rimligt, eller?

Sagt och gjort, efter lite debackel och hurtiga kommentarer godkänner ovannämnde kamerafetichist ” erbjudandet ”, och får en nota på dryga 19 lax i brevlådan. 10 adresser i 10 år, vasse god. ja menar KOM IGEN..

Inget Nytt !

Jag det är trist att det finns slipade säljare, lurats har dom juh inte gjort, kanske inte varit övertydliga, men dom har erbjudit en tjänst, slutit ett muntligt avtal, sen att man e förbannad på sig själv för att man tavlat sig fine.

Summa Sumarum

Precis som vanligt, Låter det för bra för att vara sant, och man hör orden ” det är bråttom ” från en säljare, kanske man ska raka ur luddet ur örona, lägga ner sitt apstora objektiv i väskan, och ta en funderare.

By |februari 3rd, 2010|Galet, Höjdar Story|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment