Thomas Bodström i landsflykt?

Home/Höjdar Story, politik/Thomas Bodström i landsflykt?

Bodström på flykt

Passande nog efter Thomas Bodström’s ”våga vägra spontana drogprov” manifestaion, har han nu valt att pipa iväg till staterna. Enligt uppgifter lite här o därifrån har bodström planerat att blada till staterna ett halvår eller mer efter valet. Varför är oklart, men så ere iallafall. Bodström är alltså inte med personligen i slutspurten för sossarna som till synes enligt alla mätningar behöver all hjälp dom kan få.

Följer valet via Facebook

Enligt hans press-sekreterare Linda Romanus ska han följa valet via Facebook och vara aktiv på sin blogg. VAFAN.. kom igen, e som att vara spärrvakt eller kirurg och säga att man jobbar hemmifrån. I dom egna leden var det tydligen ingen som hade en susning om att han skulle pipa iväg. Kan det ha något att göra med förra veckans debackel? Ambitionen med den hastiga flykten är att Bodström skall fixa med skola, och bilar och boende inför flytten over there, och bistå med att installera ungar och annat i det nya spännande landet. Källor 1 , 2 , 3 , 4 , 5

Sista minuten till USA

Jag tror att Bodström blivit ombedd att fly landet tills det spontana piss-vägran debacklet har lagt sig, då han om han är borta iallafall inte kan ställa med mer oönskad publicitet för den rödgröna röran. Hoppas han klarar sig i tullen, och inte blir ombedd att pinka där, troligtvis inte lika lätt att komma undan där.

Vad tror du ?

By |augusti 27th, 2010|Höjdar Story, politik|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment