Dansa på bardisken klockan 2 på eftermiddagen

Home/Höjdar Story, Nöjje/Dansa på bardisken klockan 2 på eftermiddagen

Jänkare kan parta
Jänkarna e dåliga på mycket, bra på annat, och en del grejjer är verkligen helt i min egen linje över vad som borde finnas i varje stad.
Läser på aftonbladet.se en liten artikel om partyhaket Bagatelle som ligger i New Yorks meatpacking district. Här ere fest i princip dygnet runt, och bara inom samma kvarter finns flera krogar där man kan (om man känner rätt folk) ramla in på blanka eftermiddagen och partajja med sin lilla iller Göran.

Slipper skämmas på Lucky House!
Ett liknande koncept hade vart trevligt i stockholm. Istället förpassas vi att sitta med Eliten på lokala pizzerior, kinakrogar och annat där vi skäms, betalar dyra pengar för en whiskey, och det är definitivt inte snack om att dansa på nån j-a bardisk.

Jag vill ha mys
Nått annat jag saknar när vi ändå är inne på temat är en pub/krog/utehak i stockholm som är typ ett vardagsrum. Om jag hade finanserna skulle jag faen starta en lokal, där man kan komma in precis som man är. Typ som när du ska över till en kompis en sunkig eftermiddag och ta en fika eller bara käka lite makaroner ihop.

Softa i strumplästen
Kunna slänga upp fötterna på bordet. Ha några spelkonsoller till tv-apparater så folk kan beställa en bärsa och kanske lira lite buzz. Kanske köra en tävling med något annat sällskap som e där. Servera maträtter som typ makaroner, ostsås och bacon. Ersätta den obligatoriska toasten, med en knäckemacka med lite hemtrampadmos toppad med knaperstekt oxfile. Ha beggade soffor som folk bara slänger sig i . Målet skulle vara att det skulle kännas som typ en fritidsgård för vuxna. Så jävla ANTI-UPSCALE som det bara är praktiskt möjligt.

Någon med stålar?
Någon som vill finansiera mig i det lilla projektet? Eller Låter det som en ap-dålig idé bara? Vad tycker du ?

By |augusti 13th, 2010|Höjdar Story, Nöjje|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment