En arraksboll, 2 latte, och en blondin tack

Home/Höjdar Story, Nöjje/En arraksboll, 2 latte, och en blondin tack

Att beställa lite silikonpattar , en striptease ihop med en latte är lika lätt som att beställa en Big & Company. Iaf på öland. Läs om en strålande affärsidé…

– En arraksboll, 2 latte, och en blondin tack.

Denna fras kommer troligen aldrig att höras på mer än ett ställe i världen. Öland. En företagsam klubbägare tycker att Öland har allt. Utom en stripclub. Vad gör han då, jo han startar en. Av bilderna att dömma ser det mer än lite bonnigt ut, så e lite oklart över hur dekoren väl inne kommer att se ut. Jag ser framför mig, vaxdukar, gamla mormorslampor och kanske en & annan högaffel. Strippklubbar har det juh alltid vart ett jävla liv om. Porrkrigen i stochkolm, mellan de olika klubbarna. Bilarna dom kört omkring med med nakna tjejjer på, för att proma sina klubbar. Här är det en vit skylt, som det står ” Cafe – Absolut Nöje ” på. Underbart. Ett vitt staket som är lagom gistet, och lite röda gardiner i fönstrena.

Skattebesparing!

Vidare kommer vi svenskar kunna spara miljarder då våra fackpampar och ledande politiker nu inte behöver flyga Bromma – Bryssel för att få utlopp för sina fetisher, dom kan helt sonika åka ner till exotiska Öland, och få sig en lapdance, och komma överens om hur landstinget framledes skall hanteras.

Jag tycker det är STRÅLANDE !

Källor: östran , ölandsbladet , aftonbladet , sr.se
Bloggar: 1 , 2 , 3 , 4

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment