Kvinna kastade trosorna för att få en bil

Home/Höjdar Story, Nöjje/Kvinna kastade trosorna för att få en bil


Man polisanmäler kvinna för utebliven SEX.

TT rapporterar om en man som lånade ut stålar till en grannkärring ( 8 lax ) för att hon skulle köpa en bil. Låter juh rimligt, grannar hjälper juh varandra och man får väl anta att dom kom överrens, annars skulle han inte lånat ut pengarna i första hand.

Avbetalningsplan

När det sedan var dags att betala tillbaks dom pengarna hon fick låna, erbjöd hon en avbetalningsplan, som skulle fått dom flesta att sätta morron-juffet i vrångstrupen. Hon erbjöd omgångar med sex i 12 omgångar. En djävulskt skön inställning. Vidare blir 12 delat på 8000 beloppet 666,666 , så det kanske är något fanstyg i görningen 🙂

Dåligt med pröjs

Desvärre har inte mannen erhållit sin betalning, i varken naturaform eller sedlar/mynt, varför han nu faktiskt inte skäms för sig och polisanmäler grannkärringen. Detta är ett mål för Judge Judy om något.  Det är juh så iskallt… Hela grejjen tycker jag.

Sammanfattning

Tycker det är rätt coolt, att man lånar ut deg, får erbjudande om & få lite porr tillbaka istället, så får man inte det heller, och då polisanmäler man. Den som fick ta emot den polisanmälan måste skrattat gott efter det samtalet. Sen försöker jag lixom tänka mig någon i mitt eget grannskap som skulle lyckas med detta. Krävs lite kurage att faktiskt polisanmäla någon för att man inte fått utlovad sex.

Hur skulle just DU ha hanterat ovanstående situation?

Källa: vlt.se , bt.se , metro.se , gp.se , nyheter.msn.se
sr.se , aftonbladet.se , dn.se , nyheter24.se , ystadsallehanda.se

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment