Låt den rätte komma in

Home/Nöjje/Låt den rätte komma in

Hollywood, men bah, lixom !

Mjaha så var det äntligen dags. Inom kort kommer BluRay släppet på ” Låt den rätte komma in ”. Näej inte den svenska, utan den hollywoodska utgåvan. Är det inte märkligt att det skall vara så förbannat svårt i ett land med så in i helvete mycket folk borde finnas någon begåvad filur, som kan hitta på ett eget script. Icke här ska man planka, köpa sig fri och åka snålskjuts så långt det bara e praktiskt möjligt.

Sockerfabriken

Let me in har nu trummat igenom den sockersöta fabriken i Los Angeles, och ut har något märkligt kommit. Recencenterna på iMDB verkar ha uppskattat den. 7.3 av 10.0 möjliga baserat på snart 10.500 träffar. En stilla undran är juh vad samma individer röstat på om dom sett den svenska med textning så att analfabeterna på andra sidan sundet kunde begripa något.

Valet av regissör föll på den kända individen Matt Reeves. Näej , det är inte Keanu’s  okända bror mig veteligen, dom bara delar efternamn. ( typ jonsson i sverige kan man tänka sig ). Under sitt DIGRA filmmeister bälte kan Matt skryta med titlar som.

Under Siege 2 -95
The Pallbearer -96
Felicity (tv-serien) -98 –02
Cloverfield (hyffsad rulle faktiskt) -08

Inte Dissa

Jag ska inte dissa jänkar utgåvan utav rullen, jag bara utgår ifrån att den kommer smaka något i stil med luddet du hittar mellan tårna,
när du drar av dig sockarna efter en kväll på krogen. Fullt möjligt att den är så bra som recencenten på iMDB tycker att den är, men jag e skeptisk.
Mycket skeptisk


By |februari 4th, 2011|Nöjje|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment