ryback-smurfJa du lille Rybak. Jag är synnerligen tveksam till att du på något som helst sätt skulle kunna påverka huruvida våra svenska recencenter får eller inte får arbeta. Det är dock fint att du har såna höga tankar om dig själv.

Rybak en nobody!
Du kanske har glömt att du var en nobody tills för typ 6 veckor sedan, och det går ännu fortare utför.  Elden falnar fort, och det som var hett nyss, är iskallt imorgon. Att du numera ALLTID kommer att kallas för fiolhob av oss svenskar får du leva med. Ett alldeles strålande smeknamn.

Kevin Borg en nobody!
Kevin Borg som är någon slags flickidol, och blivit känd för medverkan i någon TV-tävling har det oxå tufft. En kille som var på allas läppar för inte så länge sen, men sommarn kantas av inställda konserter, ointresse från arrangörer, han är dock vid gott mod ändå.

Fenomen på TV!
Det ser ut och fungerar ungefär lika dant. Skådespelare, Såpaskådisar, Artister och andra i nöjjesbranchen får ofta sina 15 minuter att röjja , skivomslag, autografer. Det är förhållandevis väldigt få som klarar sig en längre sträcka och lyckas göra något riktigt riktigt stort utav det.

Avslutningsvis hoppas jag att det fortledes går bra för dessa unga aktörer, men att denne lille spillevink från norge skulle kunna peta ner den strålande recencenten Markus Larsson, från att recensera skivor tror jag är FÖGA TROLIGT.

Källa: aftonbladet.se(1) aftonbladet.se(2)