Detta händer i TV-Serie Världen

Home/Höjdar Story, Tv/Detta händer i TV-Serie Världen

Visst är det härligt med Serier!
Många med mig, älskar att se på teveserier. Många med mig väljer även att se tvserier över nätet, eller hitta dom på andra ytor där ute på det stora stora internetet =). Längre ner i posten hittar ni lite vad som händer, vilka som dyker upp i nya säsongerna, och när några startar upp igen. Mycket nöjje !

drwho-posterDoctor Who:
BBC Rapporterar att dom 2 sista avsnitten av Doctor Who med David Tennant i rollen som den tids och rymdresande doktorn, kommer att visas på juldagen samt nyårsdagen. Man hoppas och önskar juh verkligen att det kommer flera säsonger. En fördel med den här sortens serie är juh att den kan leva in i det oändliga. Eftersom Doctorn kan återuppstå i en annan tid, eller kanske i en helt annan galax. Jag rent personligen hoppas dock att serien återkommer i en form eller en annan. Även om det tar lite tid. Men tid är juh relativ. Har jag hört…

house-posterHouse:
Äntligen kommer det avsnittet som många med mig längtat efter, ett avsnitt mer eller mindre dedikerat till Cuddy. Cuddy är som ni säkert vet Dr House’s chef. I det här avsnittet skall vi få veta mer om hur hennes dag är, hon gör juh massa saker medans house använder patienterna som försökskaniner för sin sadistiska njutnings skull =).
Man lovar att man kommer få se en duschscen med Cuddy. I en intervju så säger Lisa Edelstein (hon heter så egentligen, cuddy alltså), att hon ser fram emot detta avsnitt. Där hon kommer få längre dialoger, och ett hett möte mellan henne och lucas, hennes nyvunne pojkvän skall tydligen visas åxå.
Datum att lägga på minnet är 8e Februari när denna episka episod skall ute i etern .

24-poster24:
Många med mig kan inte längta nog mycket till den nya säsongen av 24. Fox kommer att sända ett litet start maraton. 2 kvällar eftervarnadra, med 2timmar per kväll. Dvs 4a timmar underbar action med Jack Bauer och dom andra. Vart allt skall utspelas är inget jag fått häng på, eller vad huvudplotten är, men ett som är säkert, är att det kommer att vara precis lika spännande och nervkittlande, och lämna den där välkända, när kommer nästa EPS kännsla som säkert inte bara jag lider av.
Datum att se fram emot är Måndag den 18 januari 2010.

psych-posterPsych:
Den i min mening helt SUVERÄNA serien med den mest skruvade detektivbyrån har fått grönt ljus och har plockats upp av nätverket USA för en 5e säsong. Eftersom den plockats upp av USA, kommer vi troligtvis få se denna serie i HD numera. Man har beställt 16 nya avsnitt.
Datum att se fram emot är oklart, men någongång nästa sommar.

flashforward-posterFlashForward:
Abc har avslutat produktionen för tillfället. Dock menar man från bokstavsnätverket att detta är medvetet, för att hålla ledigt över helgerna, och att man efter jul-vilan kommer dra igång igen. Så håll ut. Dock har FlashForward kassa tittarsiffror, så risken är att uppehållet kanske blir mer permanent än tänkt. Man får väl hoppas att den inte går i graven med tanke på att svenska kanaler var snabba med att köpa serien. Men det vore juh tyvärr inte första gången en serie köps in här i .se för att sedan veckan efter läggas ner i staterna.

trueblood-posterTrue Blood:
HBO bekräftar att rollerna för säsong 3 kommer att visa lite New Blood. Bland annat kommer Marsal Allman (mer känd som Dominic Pursell’s son i Prison Break), att dyka upp som Barägare & ShapeShifter Sams yngre  syskon. Vidare kommer Shannon Lucio (den blonda läckerheten som satt i reception på företaget GATE i Prison Break), dyka upp som Bill’s fru Caroline. Hon har synts med i ett tidigare flashback avsnitt, men denna gången verkar det utlovat att gästrollen, kommer att bli lite mera permanent.

sonsofanarchy-posterSons Of Anarchy:
I mina ögon en av dom skönaste serierna som går nu överhuvudtaget. Har blivit förlängd, med 4,3 miljoner tittar i finalen som visades igår, kan inte nätverket FX undgå att se hur denna succe till serie inte skulle förlängas. Det blir dock en lång väntan tills vi får se hur det går för Sam Crows killar.
Datum att se fram emot är mer än månad. September 2010.

By |december 3rd, 2009|Höjdar Story, Tv|6 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

6 Comments

 1. eslin 03 december 2009 at 23:10 - Reply

  Jäkla bra post! tipsade om några nya serier att börja titta på!

  tack 😀

  — stefan

 2. eslin 04 december 2009 at 1:10 - Reply

  Jäkla bra post! tipsade om några nya serier att börja titta på!

  tack 😀

  — stefan

 3. farsan 04 december 2009 at 9:57 - Reply

  Vad glad jag blir att du tittade in just här Eslin, och för att du orkade skriva en kommentar.

  Mera tv-serie nyheter & skvaller kommer.

  ps. var inte rädd för att dela med dig av inlägget via ”sharethis funktionen som finns under varje post. ds.

 4. crazylegz 04 december 2009 at 9:19 - Reply

  Hej!

  Kul med fler svenska Doctor Who fans. 🙂 De håller redan på att spela in en ny säsong av Doctor Who. David Tennant ersätt ju av Matt Smith. Dessutom blir det en ny TARDIS och ny logga.

  Ha det gott!

 5. crazylegz 04 december 2009 at 11:19 - Reply

  Hej!

  Kul med fler svenska Doctor Who fans. 🙂 De håller redan på att spela in en ny säsong av Doctor Who. David Tennant ersätt ju av Matt Smith. Dessutom blir det en ny TARDIS och ny logga.

  Ha det gott!

 6. farsan 04 december 2009 at 11:29 - Reply


  crazylegz:

  Hej!

  Kul med fler svenska Doctor Who fans. :) De håller redan på att spela in en ny säsong av Doctor Who. David Tennant ersätt ju av Matt Smith. Dessutom blir det en ny TARDIS och ny logga.

  Ha det gott!

  @crazylegs. Glada nyheter all around alltså. Jag tror att den nya kan bli riktigt bra. Och en ny tardis lär juh behövas, den dom haft sen 2005, har juh fått utstå en del =)

Leave A Comment