Per Gessle rasar från tronen

Home/Nöjje/Tv/Per Gessle rasar från tronen


Kungarna av Tylösand

Rubriken på det ”nydanande” dokusåpa skräpet ifrån kanal5, med allas våran media hora Calle Schulman bakom spakarna. I det första avsnittet får vi se hur asen tillika deltagare i serien röjjer loss på en familje afterbeach, genom att spruta öl (inte skumpa) över de ditresta turistfamiljerna.

Tänt var det här

Inte helt otippat blir det ett jefla hallå, hade jag varit där hade jag ringt järnrörs-danne ifrån Baren, och bett han gå loss på deltagarna. Vidare hade man fortsatt att röjja, genom att bända loss inredning ifrån viphyllan på den hippa natklubben ”leffes”? Gessle uppges ha fetruttnat och ringt till hotell-direktörn som fått ta hand om det. Att ta hand om det själv är för mycket begärt.

Jersey Shore

Själv har jag inte sett Jersey Shore, som enligt många sägs vara förlagan till detta skräp, men allt som oftast när man snor ett koncept och försöker göra det på svenskt tema, med svensk budget så har det en tendens att bli , well riktigt dåligt. På vilket sätt skiljer sig denna serie mot tillexempel villa meduza?

Tittarsiffror

Ikväll visas första avsnittet av Kungarna av Tylösand, och jag misstänker att tittarsiffrorna kanske är rätt höga, för att sedan avsnitt 2 dala. Folk kanske väljer att titta på testbilden från comhem istället, då den är färg-gladare, ger mer information och tillochmed har ett högre nöjesvärde.

Läs mer på typ , ab , expressen , ab2 , dn , unt , svd

Vad tror du? Blir Kungarna av Tylösand en bra/kul dokusåpa?


By |september 8th, 2010|Nöjje, Tv|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment