Ramaskri från wannabee’s

Home/Höjdar Story, Tv/Ramaskri från wannabee’s

Trötta Apo… förlåt Artister

Haha… e läser på AB hur deltagarna i dokusåpan IDOL, som är någon slags familjeunderhållning nu går till attack mot producenterna av tvserien som går ut på att hitta nästa pseudo-kändis. Om man får läsa det rätt så är det vansinnigt att deltagarna, bara får 4a friplåtar var att ge släkt och vänner för att kunna se dom uppträda på diverse arenor runt om i landet.

Det är väl kanske inte det jag stör mig så mycket på, som uttalande ifrån en utav stolpskotten

OLLE HEDBERG, Jag har fått prioritera bort familjen

Ert val att va med

Ni valde väl bort familj och vänner i samma stund som ni skrev på och sålde er själ till tv4, ihopp om att bli den nästa Darin, eller den eviga tvåan på kareoke listan i Enköpingskommuns samtliga lokalkrogar.<

Byt gage, mot biljetter

Ni har fått fyra plåtar var. GRATIS !! . Ni skall vara nöjda att ni överhuvudtaget får stå på scen, och om möjligt ännu nöjdare över att folk faktiskt betalar för att komma och titta på er. När och om ni blir kvasi-artister, kan ni ge bort betalande platser, mot avdrag på eran eget gage, så får vi se vad som händer.

Så slutsats, har ni valt att va med i tv, skrivit på papper, så kom för faen inte o yla efteråt om att det är ”orättvist” .

By |november 17th, 2010|Höjdar Story, Tv|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment