Robinson post – vilket trams

Home/Höjdar Story, Tv/Robinson post – vilket trams

robinson-fjollorTjejjer & Post
Det har varit mycket dribbel kring årets omgång av Robinson. Blandannat kan man läsa på ab där nått utav doku-våpen som dom hittat säger:

Veronica lundman:
Just då var det fruktansvärt jobbigt att ha en kamera i nyllet.

Förväntningar & Produktion
Det man undrar är, vad fan hade du väntat dig? Så har det varit i alla omgångar, och momentet är tänkt att få ögona att tåras hos tittarna som sedan säkerligen kommer bli ombedda att delta i någon komplett värdelös telefonomröstning i slutet på serien, på vem som var snyggast lessen. Ett stort plus för produktionen som aldrig skulle våga ta till sig äran för det, är att dom säkert fått breven som hans närmaste skickat till snubben som inte fick nåra.

Slut Bitchat
Jag vill ändå avsluta med att detta måste vara det i särklass mjäkigaste jävla robinson lagen som någonsin tagits ut. Aldrig har jag väl hört så jävla mycket gnäll om att få ligga på en strand o löka och inte ha ett endaste dyft att engagera sig i mer än att hålla en eldjävel vid liv och att rensa fisk. Förra året satt dom i ett jävla träsk i 20 dar. Dom lirarna hade rätt o gnälla. Dock inte dessa individer som troligen skulle skulle få sina huvven nedbankade i sanden av ett gäng flickscouter !

Mera robinson: tv4.se , ab1

By |januari 3rd, 2010|Höjdar Story, Tv|2 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

2 Comments

  1. syster 10 januari 2010 at 18:57 - Reply

    Uppdatera? Kanske? Nääääääääää. Inte det.

  2. syster 10 januari 2010 at 20:57 - Reply

    Uppdatera? Kanske? Nääääääääää. Inte det.

Leave A Comment