Nu är det slut på snyltandet. Uppfinningsrika lösningar finns det , och lika ofta som någon kommer på något som underlättar våran vardag , kommer det någon j-a klåpare och tycker till. I detta fallet pratar jag om en jävligt smidig liten pryl som saluförs som ” SmartWi ”. Denna lilla gudomliga mojjäng, har under ett tags tid funnits att köpa. Vad gör den då?

I korthet , så kan man säga att den gör det möjligt att skicka signalen ifrån en dekoder (boxer, canaldigital parabol, viasat eller comhem ), ut till flera andra mottagare. Det vill säga, du behöver inte ha det där ENORMA ORMBOT med kablar. Du behöver INTE 4a stycken digitalboxar. Du behöver INTE syskonabbonemang som kostar en förmögenhet.

1 dekoder
1 huvudenhet
x antal mottagar enheter till varje teve, och du är klar.

Du kan titta på olika kanaler på alla tv-apparater. Lyckligtvis kommer denna enhet att fortsätta vara möjlig att köpa via nätet, något annat kan jag inte tänka mig. Företaget som blivit stämda, säljer den fortfarande, och det finns flera.
Försäljningsställen: chipnplay.se etrendstore.se och det finns säkert flera. Med all säkerhet finns dom i övriga europa att köpa.

Åhh vad jag hatar folk som förstör bra saker. Har DU tipps på något annat sätt o se på tv i alla rum, utan att behöva en uppsjö av digitalboxar?

Källa: aftonbladet.se
Andra bloggar:  valkommen.se arwengrim.se