Spärr för online handel – Endast för miffon !

Home/Galet, Höjdar Story, Teknik/Spärr för online handel – Endast för miffon !

shop-blog-whiking-se

Spärra Mera

Tydligen finns det en knippe särdeles såsiga individer som tycker att begränsningar och förbud är ”the-way-to-go”.

Sitter prexis och läser en artikel om en liten stinta på 23 år som handlar kläder online för 2-3000:- i månaden, och upplever det som att hon får presenter, fast det är hon själv som pyntat dom.
Denne någon tycker att det borde finnas en spärr när man handlat för x-antal kronor hos till exempel h&m på nätet, men hur jävla smart e man. Om man tycker att någon ANNAN skall införa en spärr för att man själv är för jävla kass på att sätta stopp, kanske man ska inse att man lider av ett problem.

Har du problem – Ring poolia

Anser man sig inte ha ett problem , ska man hålla käft, handla och vara nöjd om paketen kommer fram och faktiskt innehåller det dom ska.

Vad tycker du , skall online shopar börja med spärrar på max-belopp?

Källa: ab
By |december 23rd, 2009|Galet, Höjdar Story, Teknik|1 Comment

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

One Comment

  1. […] hittar autohighslide hos wordpress här Och ett praktiskt exempel hittar du på bloggen whiking tycker till. Testa att klicka på den röda globen och sedan flytta […]

Leave A Comment