Spotify för windows mobile och HTC HD2

Home/Höjdar Story, Teknik/Spotify för windows mobile och HTC HD2

Spotify Windows Mobile & HTC HD2

Det tog sin lilla tid. Men nu är Spotify för windows mobile och HTC HD2 med flera äntligen ute, officiell och fungerande.
Detta resulterade i att jag snabbare än fort, halade fram mitt nybeställda visa kort med sonen på, offrade 99:- skattade slantar, och kan nu sekunder efter det lyssna på mina playlists, söka låtar och synka online och offline listor och låtar.

Självklart för andra, men inte för oss

Andra har fått njuta av Spotify i sina mobiler och handsets under en längre tid, iphone, symbian, android, alla dessa har under typ ett år fått njuta av musik i sina mobiler, medans vi stackars windows mobile användare snällt hänvisats till komplicerade hack, ful tweaks och annat för att få igång det. Sedan stängdes även den möjligheten. Men nu finns den ialla fall. Spotify för windows mobile och min HTC HD2.

Du kan läsa mer hos idg , hd.se , ekuriren.se , sweclockers.se

Skickar med lite bilder och även en liten filmsnutt om hur spotify för windows mobile 6.5 ser ut här under.

By |oktober 6th, 2010|Höjdar Story, Teknik|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment