Starwars, nutid och usbminnen

Home/Höjdar Story, Teknik/Starwars, nutid och usbminnen


Jag är 34 år och älskar starwars

När jag va liten satt jag och kompisarna och hade våra wookies, bobbafetts, stormtroopers och lekte, och bytte och hade oss.
Aldrig trodde väl ens mor & far, att detta var något mer än fas. Ack så fel dom har, många var vi som stod o vänta o huttra utanför biograferna när det var dags för episode 1,2,3 som kom senare men som är prologer till det vi såg när vi var små.

Då var då & Nu e nu!

Tiden går, minnena består. USB-minnen som ser ut som små starwars bobbleheads finns nu att handla. Och dom e så jävulusiskt söta.
Minnena finns i 4,8 och 16 gig och kostar i runda slänga 30, 40 & 60$usd för det största. Jävligt dyrt, men faen alltså, får jag fått detta i julklapp kommer jag gråta. Skaparna av minnena heter Tyme Machine .

Är det bara jag ?

Hoppas att det är fler än jag som blir lite nostalgisk, kanske någon prylbutik i sverige tar in dom. CoolStuff, Kjelle & Co, eller TeknikMagasinet. Vore guld isf.

Källa: Gizmodo
By |november 24th, 2009|Höjdar Story, Teknik|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment