Stirr – din visp i såsen

Home/Höjdar Story, Teknik/Stirr – din visp i såsen

Stirr, när du inte orkar vispa!

Jag misstänker att jag inte är själv med problematiken att det allt som oftast skall göras brunsås eller något annat mjölkbaserat hemma i kastrullen att man dra igång matlagningen. Man har den goda intentionen att stå där och vispa för du vill INTE som förra gången spendera lördag och söndag, med tidigare nämnda jävla kastrull och ett paket svinto för att få rent botten.

Nu är lösningen här

CoolStuff.se har nämligen haft det sunda förnuftet att ta in en helt sanslös manick. Stirr – En automatvisp har 3 hastigheter. Tål att diskas i maskin. Och skall man tro på videosnuttifikationen som finns så orkar den faktiskt med att vispa lite tyngre pryttlar som salsa och tillexempel en burk med vita bönor som du vill värma upp.

Ett måste för den som har allt

Detta måste således vara något för dig som, vid matlagning, bara ska gå o fixa en grejj. Kommer tillbaks 2 minuter för sent, och såsen smakar skit. Denna är för dig som redan har pepparkvarnen med inbyggd lampa och som är wifi ansluten. Denna är för dig som har kaffebryggaren som talar om vilket land och kommun som dina kaffebönor kommer ifrån, och meddelar ut det via twitter när du gör din morgon kopp. För dig som har allt, och måste utöka din prylsamling.

Jag ska beställa min nu. Ska du?

By |september 27th, 2010|Höjdar Story, Teknik|0 Comments

About the Author:

För mig är det viktigt att skriva det jag känner och tycker. Om DU finner det underhållande / irriterande / lärorikt så är det en ren bonus. Jag skriver för min egen del och inte någon annans. Välkommen att snurra runt på blogen ;)

Leave A Comment